Bilde 007
Fly

Flymodeller fra diverse produsenter.

 

!
!

3D VFO

!
En virkelig morsom sak, enkel samtidig som den kan være krevende. Men passer også for nybegynnere. Denne kan hovre som et helikopter eller fly som et fly. Spinne 360 grader. Enkel å sette sammen, tar ca en halv time så er du flyklar. styres med motor, servoer for sideror og høyderor. Drives av et 7,2v 600 mAh lipobatteri. Alt du trenger er med i settet utenom batterier til senderen. Deler er også å få til VFO.  Du kan se den i aksjon på youtub. Skriv 3D VFO i søkerfeltet.

Curtis Jenny

!
Larger picture
En flott gammel dobbeldekker, flyr meget pent. Flyet er detaljerikt og en flott modell. Vingestag er laget av finer og meget robuste.

Facination 3D fra Graupner

!
Larger picture
3D dobbeldekker med vingespenn på 1 meter. Artigt fly.

Graupner Mustang P-51 D

!
Larger picture
En flott scalamodell av en av WWII mest berømte amerikanske jagerfly. Med i settet er speed 400 motor m/gear og peopell. Flyet er gjort klart for opptrekktbart understell (GWS type) Smart løsning for batteriplassering med mye plass for diverse typer batterier.

Gee-Bee Sporster

!
Larger picture
Nydelig scala fly av en berømt sport racer fra 30 tallet. Flyet er bygget for speed 480 eller lignende. Dette blir en virkelig rask og flott modell.

Bucker Jungmann

!
Larger picture
En flott dobbeldekker fra Graupner. Flyet er detaljert og beregnet for speed 400 motor eller lignende. En god trainer og samtidig akrobatisk. Styres med balanseror, høyderor og sideror. Vingespenn på 900mm.

ME-109 BF

!
Larger picture
Nydelig detaljert scala modell av en WW II jagerfly fra Graupner Modellbau. Vingespenn på 910mm. Styres med balanseror, høyderor og sideror. For speed 400 direkte drift eller lignende.

JU-52 WWII Transportfly

!
Larger picture
På Lager !! Et meget berømt Tysk fly fra WWII. Dette flyet var også brukt av Norge som passasjerfly etter krigen. En nydelig liten modell fra Graupner Modellbau.Meget raskt å sette sammen, motorer ferdig montert (2 stk)

Spitfire MK IX Micro Parkflyer

!
Larger picture
Kjapp liten inne / utendørs Parkflyer fra Cox. Ferdig lakkert og med fine detaljer. Kun monteringsarbeid gjenstår. Snap on hovedvinge, av og på bryter m/ ladekontakt, 2 propeller, spinner, børsteløs motor og linker for kontroll.

P-47 Thunderbolt Micro Parkflyer

!
Larger picture
Kjapp liten inne / utendørs Parkflyer fra Cox. Kommer ferdig lakkert og med fine detaljer. Snap on hovedvinge, av og på bryter m/ladekontakt, 2 propeller, spinner, 130 size motor og kontroll linker.  

P-40 Warhawk ARF Micro Parkflyer

!
Larger picture
Kjapp liten inne / utendørs Parkflyer fra Cox. Modellen er ferdig lakkert og med fine detaljer. Snap on hovedvinge, av og på bryter m/ladekontakt. 2 propeller, spinner og børsteløs motor samt kontroll linker er med i settet. Disse små warbirdene er utrolig populære i USA. Se "flere bilder" for forslag hvordan du lager balanseror på modellen.