apache33
Mini/Micro helikopter

Elektrohelikoptere fra diverse produsenter.

Helikopter er ikke å betrakte som et leketøy, rotorblader i høy hastighet kan skade mennesker og eiendom. Husk derfor på sikkerheten når du flyr disse maskinene.

Der kreves også mye trening for å mestre et helikopter, det er ikke det enkleste man kan ta opp i luften.

!
!

Sikorsky micro helikopter

!
En ny scala modell. Helikopteret er utstyrt med gyro og er utroligt stabilt å fly. Passer for nybegynnere. Har også en funkjson på senderen for kun taxing på bakken. Komplett pakke, kun batterier til senderen må kjøpes utenom.

KA-52 USSR Army micro helikopter

!
Inspirert av det russiske angrepshelikoptere Ka-52 som også er et dobbelrotorhelikopter som modellen. Utrolig stabil takket være den innebyggede gyroen. Passer for alle, meget lettflydd. Leveres med USB ladekabel.

UDI-805 Bell 212 micro helikopter

!
UTSOLGT !!! Inspiret av US Bell 212 helikopteret. Utrolig stabil og lettflydd helikopeter takket være den innebyggede gyroen.Lades via senderen eller via USB kabel til datamaskinen. Infarød sender.

4 chanel micro helikopter

!
4 kanals microhelikopter som kan det meste, laget i metall og tåler en trøkk. Alt du trenger er med i settet utenom batterier til senderen.

S-106 Huge Army ;Microhelikopter

!

Tøft lite Army helikopter med navigeringslys. Alt du trenger utenom batterier til senderen er med i pakken. Enkelt å stabilt å fly. Kan lades med USB kabel i datamaskin. Følger med settet.

6025 Mini-X 3,5 ch micro helikopter

!
Verdens minste 3,5 kanals helikopter med Gyro ?. Denne er utrolig stabil og lettflydd. Passer for alle fra 5 til 80 år. En morsom liten maskin. Kan lades fra senderen eller via USB og datamaskinen.

S107G micro helikopter

!
UTSOLGT !!!!  Suverent lite 3 kanals metall helikopter. Dette har du full kontroll på. Utroligt stabilt grunnet den innebyggete gyroen. Og ikke minst , det står for en støyt . Lading av lipobatteriet kan gjøres fra senderen eller computer. Deler er også å få til helikopteret. Passer utmerket til nybegynnere fra 5 år. Fargen på helikopteret kan fåes i gult og rødt. Flytid ca 8 minutter på en lading.

Scalakropper til 4#3 minkrohelikopter.

!
Larger picture

PÅ Lager !!  Handlagete scalakropper for minkrohelikopter. Spesiallaget for 4#3 helikopteret og passer perfekt. Dette er handtverk av ypperste klasse og  passer til både 4#3 og 5#g coxialhelikopteret. Ferdig lakket og klar til montering. Merk ordren med hvilken type du ønsker.

SC-300 Fuselage for Pixy mikro 3D helikopter.

!
Larger picture
Kuul liten Schweitser kropp til Pixy. Decaler og monteringannvisning er med i settet.

AS-350 Fuselage for Pixy mikro 3D helikopter

!
Larger picture
Super kropp, bruksannvisning og decaler er med i settet.

Bell 260 Fuselage for Pixy Zap mikro 3D helikopter

!
Larger picture
Nydelig kropp til Pixy, enkel å sette sammen. Bruksannvisning og dekaler følger med i settet.

Pitchmeter

!
Larger picture
Et nødvendigt verktøy for å stille pitch på alle typer helikopter som Soom 400 / Walkera 35 og mindre typer CCPM helikopter. Laget i solid metall, tåler det meste.