Galleri

Her kan du du få lagt inn bilder av modellene dine.

Send oss en mail med beskrivelse og bilder vedlagt på galleri@greatwings.no, så skal vi legge disse ut så alle får se.
!

Mini Tiger Moth

!
Larger picture
Her kan du se hvordan byggesettet av Mini Mothen kan bli i hendene på en dyktig modellbygger. Birger slutter aldri å overraske med nye flygende smykker. For å sitere damene: den derre var skjønn. Og det må vi bare si oss enige i. Flyet er utstyrt med Airtrix elektronikk.

"Grumman G- 44 A Widgeon"

!
Larger picture
FERDIG!!! Klar til første flytur. GWN har gleden av å kunne vise frem et nytt flygende smykke fra Birger Juell i Bergen. Denne karen bygger så det er en fryd for øye, selv mor må medgi at det er et nydeligt arbeid. Vi skal komme med flere bilder når modellen er ferdig.

Supermarine S-5 Schneider cup racer.

!
Larger picture
FERDIG BYGGET Her kommer en ny modell fra Birger Juell fra Bergen. En scala model av vinneren av Schneider cup 1927/1929

Jomfruturen fikk modellen på Myrdalsvannet en stille kveld, og som vanlig med Birger sine fly gikk det meget bra, den tar seg godt ut på vannet og i luften. Gratulerer med med enda en nydelig modell.

Aerohawk (Apache)

!
Larger picture

Nydelig scalakropp bygget av Tor Arne Hustvedt. Motoren er byttet ut med børsteløs og med 3 celler Lipo har han en flytid på 23 minutter. Legg merke til halemotoren, dette må være en LPS eller IPS motor. Tegninger til kroppen kan kjøpes hos: Modeltek

 

Tiger Moth m/flottører

!
Larger picture
En utrolig fin scalamodel bygget etter tegning av Birger Juell fra Bergen. Han er uten tvil en av Norges flinkeste modellbyggere. Her på siden vil der komme flere modeller fra ham i tiden fremover. Han har brukt elektronikk fra GWS.

GWS-C-47 Dakota

!
Larger picture
Et meget fint fly. Bygget av Ben Erik Ness fra Bergen. Lurer på om han får rabatt hos Braathen...

GWS- A-10 Thunderbolt

!
Larger picture
Flott modell, bygget av Gøran Kristiansen.