!
!

AMX Ducted fan Jet Mini

!
Super liten ducted fan jet. Leveres som ARF du trenger kun RX og TX så er du i luften.

F-86 Sabre Mini jet

!
Klassisk US jager, leveres som ARF med duct/børsteløs motor,servoer,speedcontroller og batteri (lipo) du trenger kun din egen TX og RX. Settes sammen på kort tid.

F4-Phantom Mini jager

!
Super liten jet. Leveres med EDF 4o duct m/børsteløs motor og 12A speedcontroller. Laget i depron og epp. Settes fint sammen på en kveld. Lettflydd og passer for de fleste med litt erfaring.
Flyvekt:Ca 95/100g
Vingespenn: 14 inches
Anbefalt Batt: 450 til 600mAh Lipo

Mikro P-51 Mustang

!
Larger picture

Lei av Cessna eller Citabra modellen. Flytt rc brikken over i en mikro warbird. Laget i EPP og er nesten uknuselig. Modellen er laget for Kyosho minimum brick , Parkzone eller Walkera brick.Leveres som ARF med  ferdig montert motor/gear + 4 bladers propell. Lipo batteri er også med i settet.

Albatross DIII Mikro

!
Larger picture

Fin liten WWI jager. Flyr helt fint ute også på stille dager. Tar fint av fra bakken. Denne er konstruert for bruk med Plantraco system for fjernstyring.

 

Curtis Jenny

!
Larger picture
Liten fin dobbeldekker for inne og utebruk når det er vindstille. Enkel å bygge og flyr meget bra. Beregnet for Plantracosystem.Wing span is 12 inches and flying weight is 14 grams.

GWJ Mega Sport

!
Larger picture
Liten høyvinget modell, flyr meget bra. Den egner seg godt til utebruk når det er lite vind.

BDS Toonjet

!
Larger picture
Hissig liten sak, bruker miniservoer og minste børsteløse motor. Flyes med mixing.

Mini 20" Fokker DR-1

!
Larger picture
CN kuttet og ferdig farget på 2mm depron m/forsterkinger av finer og alt  det nødvendige tilbehør for å ferdigjøre modellen. Lettfattelig monteringsannvisning med bilder. Crus avgårde i langsom fart eller fly 3D med den. Motorkraften bestemmer, men her har du en super innendørs eller utendørs modell.

SAE-5A WW I 10" Mikro

!
Larger picture
Super liten maskin, den er trykt i de fargene som orginalen på 2mm depron og er ferdig utskåret med en super passform. Lettfattelig monteringsanvisning. Kan bruke Kyosho milennium elektronikk for dem som har dette, eller annen mikroelektronikk. Flyvekt ca 24g.

SA - 1919 White Sport Micro Monoplane

!
Larger picture

Utrolig fin liten scalamodell av en enseter type folkefly solgt i USA i 1919 for ca 350 USD. Settet består av CN kuttede deler og er merket med nr slik at det er veldig lett å sette sammen. Ved bruk av CA lim går det kun en kveld å montere. Vingen trekkes med lite film kun på oversiden. Flyr utrolig bra og er beregnet for GWS LPS system motor.

SA - Lil'SQuiRT V2 Micro

!
Larger picture

Flott liten modell, den er like lett å bygge som SA-1919 og leveres med luftfylte ballongdekk. Beregnet for LPS system denne også. Alt er CN kuttet og merket så bygging går som en lek. 

Mud Bug Micro !! UTSOLGT !!

!
Larger picture
Koseligt lite fly fra samme produsent som 1919 og Lil'Squirt. Lett å bygge, alt CN kuttet og merket. For GWS LPS motorsystem.

Didel Bug mikro fly

!
Larger picture
Laser kuttet balsa byggesett. Solite film til trekking av vingen må bestilles utenom. Her har vi svart, gul, sølv, mørk blå. Airtrix airborne system og Blue Arrow elektronikk passer til dette flyet.

Nataku micro racer

!
Leveres som ARF med børsteløs motor ferdig montert og alt annet du trenger slik som speedcontroller,servoer, propell og batteri. Det er kun din egen micromottager du må installere.

Liadon Trainer ARF

!

Leveres med alt du trenger utenom mottager og sender.Børsteløs motor, servoer, speedcontroller og batteri (lipo) . En super liten sak.

Cushat trainer ARF

!
Meget lettflydd modell. Passer for nybegynnere. Kraftig børsteløs motor sørger for skikkeligt trøkk om det ønskes.Speedcontroller og servoer + lipobatteri er med i pakken. Kan også flyes sent og roligt. Utmerket til å glide med for lengre flytid. Alt er med i settet utenom mottager og sender.