logo_gul
Kjøpsinfo

Kjøpsbetingelser

 

Priser:
Alle priser er med forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurser eller vesentlige prisendringer fra våre leverandører.

 

Tilbud:
Eventuelle tilbud gjelder til de tas bort fra siden. Du vil med andre ord ikke kunne benytte deg av et tilbud dersom det ikke er aktivt på våre sider. Viser forøvrig til forbehold om feil i priser og informasjon om produktene.

 

Levering:
Vi sender alle varene helt frem til deg eller til nærmeste postkontor. Utregningen av frakt er automatisk ved betaling, Det kan oppstå feil ved utregning av frakten dersom der kjøpes fler produkter, denne kan komme til å stå i 0 når du kommer til kassen, men dette ordner vi ved mottagelsen av ordren. Norgespakken har samme pris kr 160,- + eventuelt oppkravsgebyr helt opp til 10 Kg 

Forsendelse:
Vanlig forsendelse er med Posten. Vi sender Norgespakke og brevpakker, enten vanlig eller postoppkrav.

 

Betalingsbetingelser:
Varene sendes mot forskuddsbetaling, eventuelt oppkrav. Vi har følgende betalingsmåter: Postoppkrav, VISA, Mastercard, PayPal, og kontant betaling ved henting.

Betalingen blir formidlet av Globecharge, og er en sikker betalingsmåte brukt verden over, med PGP- og SSL-kryptering. PayPal verifiserer VISA og Mastercard, og derfor kan betalinger gjennom disse kortene bli på USD. Valutaen som blir brukt ved kjøpstidspunktet, kan enten bli satt av PayPal, eller av kortforhandler. Dette kan du velge når du betaler med kort.

 

Spesifikasjoner:
Vi gjør vårt beste for at alle oppgitte spesifikasjoner skal stemme. Vi opplever likevel at varer endres av produsenten, eller vi bytter i noen tilfeller leverandør for å oppnå bedre priser. Vi tar derfor et forbehold når det gjelder spesifikasjonene, men vi gjør vårt beste for at spesifikasjonene skal stemme. Vi må ta forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

Skade ved transport:
Ved transport er varen transportørens ansvar. Evt. manko eller skade tas opp med transportøren.

 

Reklamasjon:
Dersom du mottar en vare som er defekt så har du full returrett så lenge det ikke skyldes feil bruk eller skaden er påført under transport. Retten til reklamasjon følger kjøpslovens frister. Vi kontrollerer alle varer før de sendes fra oss for å være sikker på at alt er i orden.

 

Retur må ikke sendes i oppkrav:
Ekstrakostnader som følger av dette faktureres deg sammen med et behandlingsgebyr - eventuelt velger vi å la pakken gå i retur til deg. Større varer som returneres med bil/båt må ikke sendes med "mottaker betaler frakt" uten avtale med oss.

 

Angrefristen
Du har 14 dagers angrefrist fra den dagen du har mottatt varen. Hvis du ikke vil beholde varen, må du gi Great Wings Norge beskjed innen fristens utløp.

 

Returadresse
Great Wings Norge
Siljustølsveien 38
5239 RÅDAL